058-2060100

Meer over Project Teambuilding

Over ons

  • Home
  • Meer over ons
  • Over ons

Teambuilding in het leukste jasje!

Project Teambuilding is jullie portaal naar een vernieuwde samenwerking. Hier vinden jullie tips, trucs en activiteiten die jullie stap naar een betere samenwerking, met elkaar, extra makkelijk maakt. Project Teambuilding zorgt voor langdurig resultaat met als belangrijkste thema het versterken van jullie team op een leuke en doeltreffende manier, ontspanning via inspanning. Of het nou via actieve activiteiten zijn of leuke spellen, teambuilding is een kwestie van werken, maar werkt alleen wanneer je het doel ervan in ziet..

Uitjes Fabriek verzorgt al meer dan 5 jaar teambuildings activiteiten in de vorm van citygames, leuke feesten maar ook zeer actieve groepsuitjes.Om dit laatste nog duidelijker te maken voor iedereen, hebben we dit losgekoppeld en gevormd tot een uniek concept met een nieuw verfrissend doel. Ontspanning via Inspanning. Onze activiteiten worden samengesteld met de oog voor detail, de vier belangrijkste onderdelen van teambuilding (samenwerken, vertrouwen, communicatie en leiderschap) en jullie wensen. Door jullie wensen te combineren met onze ideeën kunnen we jullie doel, resultaat met succes halen. Project Teambuilding gaat samen met jullie kijken naar de doelen en zorgt dat het resultaat meetbaar wordt aan het einde van het project. Wij laten jullie niet zomaar iets doen, wij willen jullie laten nadenken, samenwerken en doelgericht een beter functionerend team worden. Dat is het idee van dit Project.

Project teambuilding zorgt voor passende teambuildingsactiviteiten in een uniek verzorgd jasje. Dit alles in combinatie van een grote portie FUN, want hoe je het ook went of keert. De ideale band creëer je door interactie, en wij houden ervan wanneer de ideale dag onvergetelijk wordt.

Willen jullie meer informatie? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en wij kijken met jullie naar de mogelijkheden.

Offerte Aanvraag

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Project Teambuilding is een onderdeel van Uitjes Fabriek - KVK: 65253841 - 058 2060100