058-2060100

Wat we doen

Doelen en Methodes

Wij maken samen beter worden leuk!

Project Teambuilding is het portaal die jullie als team sterker wil maken. Dit doen wij met tips & trucs maar ook met te gekke activiteiten. Een team vormen is een proces. En wij helpen graag bij dit proces.

Meetbaar Succes

Om succes te boeken moet je eerst weten wat de doelen zijn, zonder doel is het resultaat namelijk lastig te meten. Daarom gaan wij graag met jullie in gesprek om te kijken wat jullie verwachten van de het teambuilding project. Aan de hand van jullie doelen gaan wij aan de slag en maken voor jullie een activiteit die geheel past binnen de behoeftes van jullie team. Dit doet Project Teambuilding aan de hand van bewezen methodes. Over onze activiteiten is goed nagedacht over de groepsdynamiek en de verbinding. Deze verwerken wij op een leerzame maar leuke manier in onze activiteiten. Dit zorgt ervoor dat iedereen betrokken raakt bij de activiteit terwijl het team de juiste stappen vooruit maakt.

De stappen

We leggen jullie graag de stappen uit die wij maken om ervoor te zorgen dat jullie het beste uit jullie activiteit halen. Deze stappen voeren wij altijd uit en zitten bij de prijs inbegrepen.

1. Het Voorgesprek

Voordat we de dag gaan ervaren gaan we graag met jullie in gesprek om te kijken naar jullie doelen en motivatie. We zouden graag willen weten met wat voor groep we precies te maken hebben zodat we onze spellen en activiteiten hierop kunnen aanpassen.

2. De Activiteit.

Het activiteitenprogramma is begonnen. We spelen het spel dat jullie hebben uitgekozen en we hebben het doel wat jullie als team hebben afgesproken verwerkt in jullie dag. We gaan efficiƫnt en effectief aan de slag zodat aan het einde van de activiteiten het resultaat zichtbaar is.

3. De Evaluatie.

Wij voeren graag samen met jullie een evaluatie uit. Waar liepen jullie als team tegenaan, wat is opgehelderd en hoe is de dag bevallen. Dit is de enige manier om zeker te zijn dat het resultaat wat we hebben behaald meetbaar is. De terugkoppeling is voor ons natuurlijk ook interessant.

De Doelen

Samenwerking.

Hoe leer je samenwerken? Een goede samenwerking moet je soms goed voor werken. Vooral voor nieuwe teams is dit even goed aftasten. Wij helpen hierbij!

Communicatie.

Het moeilijkste van alles. Maar het geen waar het meeste resultaat behaald kan worden. Goed met elkaar communiseren is een (bijna) een vakappart.

Rolverdeling.

Elk teamlid heeft zijn eigen rol binnen het team. Nu de werkvloer langzaam begint te veranderen en de rolverdeling binnen teams heel anders worden samengesteld is dit de ideale manier om te kijken waar jullie staan.

Vertrouwen.

Het begin van een samenwerking. Het hebben van vertrouwen om gezamelijk dit doel te bereiken. Maar vertrouwen kent ook faces en groeit. Soms heb je even een bevestiging nodig hoe goed het soms zit.

Offerte Aanvraag

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Project Teambuilding is een onderdeel van Uitjes Fabriek - KVK: 65253841 - 058 2060100